Giv mor og barn en chance – lad dem komme tilbage til Nuuk

 

Indsamling til en flybillet til nødlidende mor og hendes barn

 

MOR OG DRENG I HÅNDEN, VED EN STRAND, SOLNEDGANG, SILHOUET

Må de komme hjem til et ordinært liv efter en sej kamp?

 

0541 0000269103 Sparekassen Sjælland Mrk Flybillet

En grønlandsk kvinde kom til Danmark for at læse. Hun var nemlig med barn, og tilværelsen i et arbejde med stor rejsevirksomhed  passede ikke så godt til rollen som mor i det lange løb. På grund af diskrimination blev barnet fjernet af kommunen. Siden barnet blev hjemgivet, har hun levet i angst for nye kidnapninger og kontroller.

Nu har hun fået en plads på en uddannelsesinstitution i Nuuk. Hun står økonomisk uden midler overhovedet. Hun har derfor ikke penge til flybilletter til Nuuk. Hun skulle gerne til Nuuk fra København så hurtigt som muligt. Vi følger op her på siden, og indsamlingen slutter, når billetten kan betales. Vi tager ikke i foreningen noget administrationsgebyr.

IKIU.DK er en del af Mentor Immanuel.  Foreningen har indsamlingstilladelse.

Send et lille beløb, fx. 75 kroner, til deres hjemrejse

 

0541 0000269103 Sparekassen Sjælland Mrk Flybillet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.